Előfizetői tartalom

A Portfolio díjazta az ingatlanpiac legjobbjait

Portfolio
A Portfolio november 22-i ingatlanos konferenciáján, a Property Investment Forumon immár hetedik alkalommal osztották ki a Portfolio Property Awards díjait. Az év legjobb ingatlanfejlesztését, a legjobb koncepcióját, a legnagyobb irodabérleti és a legnagyobb befektetési tranzakcióját ismerték el. Mutatjuk a nyerteseket!

Az év projektjeBalról jobbra: Kovács Attila (Horizon Development), Csűrös Csanád és Bán Zoltán (Portfolio)2015 novembere óta négy irodaház, három logisztikai ingatlan és egy vegyes felhasználású épület átadása kavarta fel a magyarországi kereskedelmi ingatlanpiacot, ezek szálltak ringbe a Portfolio Property Awardsdíjáért. A konferencia résztvevői hozták meg a végső döntés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés