Előfizetői tartalom

Tudni akarod, hogy kik az ingatlanbiznisz nagyágyúi? (x)

Portfolio
Hiánypótló összeállítással rukkolt elő idén a Portfolio Ingatlanmagazin. A hazai ingatlanpiac történetében először publikálta a szektor 50 legbefolyásosabb szereplőjének listáját, amellyel a mértékadó iparági média már régóta adós volt. Míg a legtöbb üzleti szektor már régóta rendelkezik saját "számvetéssel", iparági listákkal, rangsorokkal a "legnagyobbakról, legbefolyásosabbakról, leggazdagabbakról", az ingatlanszektorban még soha nem született ilyen összeállítás.

A kiadvány azokat a személyiségeket vonultatja fel, akik 2016-ban valamilyen módon meghatározó befolyással bírnak a hazai ingatlanpiacra. Vagy azért, mert fontos piaci folyamatokat irányítanak és katalizálnak, vagy azért mert a saját területükön pionírok - új üzleti modelleket hoznak létre, több ezer, vagy akár millió négyzetmétert építenek-üzemeltetnek, esetleg egész...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés