Előfizetői tartalom

Rá sem ismersz a főváros legmagasabb irodaházára

Portfolio
Kétmillió eurós beruházással korszerűsítette az - idén tíz éves - Duna Towert a tulajdonos-üzemeltető GTC Magyarország. A négy hónapon át tartó munkálatok eredményeképpen 3000 négyzetméter közösségi tér újult meg és az épület teljes műszaki rekonstrukciójára is sor került. A 31 500 négyzetméter bruttó bérbe adható területet kínáló irodakomplexumban új földszinti lobby, kávézó és étterem, illetve terasz és kert várja az ott dolgozókat. A munkálatok során az épület légkondicionáló rendszerét is korszerűsítették.

A cég által 2015 novemberében megvásárolt irodaházban sor került 3000 négyzetméter közösségi tér renoválására és az épület teljes műszaki felújítására. A 16 emeletes toronyház modernizált közösségi terei és étterme mellett a legfontosabb változás az épület légkondicionáló rendszerének teljeskörű műszaki felújítása. A budapesti irodapiac 2016-ra kilábalt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés