Előfizetői tartalom

Két fontos térkép a főváros és az ország jövőjéről

Portfolio
Összesen harminc különböző autópálya-fejlesztés előkészítésén dolgozik jelenleg a Nemzeti Infrastruktúra Zrt., köztük az M0-ás út két meghosszabbításán is - írja a napi.hu. A körgyűrű teljessé válása óriási lehetőséget jelentene Budapest számára, ahol jelentősen csökkenhetne az áthaladó forgalom, valamint az ország számos távoli pontját közelebb hozná egymáshoz.

Az első szakasznak, mely a Megyeri híd meghosszabbításaként a Szentendre felé tartó 11-es és a Solymár felé tartó 10-es utat kötné össze, már a tervezésén dolgozik a NIF. Az új, 2x2 sávos útszakasz 8 kilométer hosszú lenne és a talajviszonyok miatt egy 2 és egy 3 kilométeres alagutat és két völgyhidat is magában foglalna.Kép forrása: NIF Zrt.A másik, 18 kilométeres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés