Előfizetői tartalom

Nem az autók a főbűnösök a szmog miatt! - De akkor mégis micsoda?

Portfolio
Kevesen gondolnák, hogy a szállópor kibocsátás legnagyobb része nem a közlekedéshez, hanem a lakossági fűtéshez köthető, míg a közlekedés a teljes kibocsátás mindössze 10-15 százalékáért felel. Persze egy forgalmas út mellett élve a levegőbe kerülő szennyezőanyag nagyon is káros az egészségre, országos szinten azonban sokkal fontosabb lenne a lakások, házak energetikai korszerűsítésével foglalkozni.

A közlekedésben az autók károsanyag-kibocsátása folyamatosan csökken, ami az egyre szigorodó normáknak is köszönhető, jóllehet a forgalomban lévő személygépkocsik száma országosan és globális szinten is nő. Jelenleg Magyarországon 3,2 millió személygépkocsi van használatban és mintegy 4 millió olyan lakás van, amelyben folyamatosan laknak, így érdemes megnézni, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés