Előfizetői tartalom

Meseszerű helyek között élünk

Portfolio
Európa utolérhetetlennek tűnik a zöld felületeiben, több száz csodálatos park található a városaiban. A több millió fa, virág és zöld felület igazi kincs, amit talán az ott élők csak akkor becsülnek igazán, ha olyan helyen élnek huzamosabb ideig, ahol ezek hiányoznak. Budapestiként pedig igazán örülhetünk, a mindössze karnyújtásnyira lévő Városligetben sétálgatva, Európa egyik legszebb parkját járhatjuk be a European Best Destinations listája szerint.

Bár sokan emlegetik az arab világ csodáit, a hatalmas és különleges épületekkel, és a dubaji mesterséges szigetekkel együtt olyan látványosságként, amit feltétlenül látni kell. Huzamosabb ideig ott élve azonban a homok unalmas lehet a sok luxus ellenére. Van, amit ugyanis csak Európa tud. Még a legnagyobb városokban is csak ugrásnyira vannak a csodálatosabbnál csodálatosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés