Előfizetői tartalom

Moszkva tér helyett Moszkva sétány - Új rakpartot kap Pest

Portfolio
A Főváros a honlapján tett közzé exkluzív látványterveket a megújuló gyalogosbarát rakpartról. A kivitelezés már elkezdődött, 2017 tavaszáig a Margit híd és az Árpád híd közötti, XIII. kerületi ún. déli partszakasz rendezése történik meg. Ja, és az északi szakasz (Dráva utca - Árpád híd közötti szakasz) a Moszkva sétány nevet kapja, ami a korábban Széll Kálmán térre visszakeresztelt tér nevének a továbbörökítése lehet. De lássuk a jövőt képeken.

Budapest hosszú távú fejlesztési koncepciójával összhangban, a pesti Duna-part mentén gyalogossétány és kerékpárút épül a Parlament és a Rákos-patak között, továbbá megtörténik a szomszédos területek rendezése is. Mindez biztosítani fogja a közvetlen gyalogos és kerékpáros kapcsolatot a XIII. kerület és a Belváros között. 2017 tavaszáig a Margit híd és az Árpád...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés