Előfizetői tartalom

Évtizedes rekord a magyar ingatlanpiacon

Portfolio
A kedvező nemzetközi és magyar gazdasági környezet következtében 133 százalékkal bővült a befektetési volumen 2016-ban az előző évhez képest, így a magyarországi kereskedelmi ingatlanok tranzakciós értéke elérte a valaha volt második legmagasabb, 1,7 milliárd eurós értéket. A legkeresettebb ingatlantípus 2016-ban továbbra is az iroda maradt 56 százalékos részesedéssel, amit a kiskereskedelemi ingatlanok követtek 25 százalékkal, majd az ipari, logisztikai projektek 11 százalékos részesedéssel.

A magyar befektetők 2016-ban is meghatározó szereplői maradtak a befektetési piacnak, a teljes volumen 37 százaléka kötődött hazai befektetőkhöz. Az év során az összes jelentős hitelminősítő cég az ország adósbesorolását befektetésre ajánlott kategóriába emelte, ennek is köszönhetően az év során számos új nemzetközi befektető jelent meg a magyar piacon.A befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés