Előfizetői tartalom

Eladták az ismert Váci úti irodát

Portfolio
Magyar befektető-társaságnak értékesítette a Váci Greens "A" épületét az Atenor. A 2013-ban átadott 15 700 négyzetméteres épület az első eleme a három épületből álló, összesen 65 000 négyzetméteres irodaparknak. A tranzakcióval az irodapark "C" épületének 2016 decemberi tranzakciója után annak második épülete is gazdát cserélt.

Az épületek értékesítése mellett az irodapark további fázisainak fejlesztése is tovább folytatódik. Megkezdődött a "D" épület fejlesztése, ami 15 600 négyzetméternyi irodaterülettel év végétől áll majd a bérlők rendelkezésére. Az épület 30 százalékát előbérleti szerződéssel már kiadták. A teljes Váci Greens projekt, amelyet az Atenor 2008-ban indított, hat irodaépületből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés