Előfizetői tartalom

Megéri Los Angeles-i lakást bérelnie Vajna Tímeának?

A semmiből jött a hír, hogy Vajna Tímea Magyarországot elhagyva hamarosan Los Angelesbe költözik. A celebfeleség célja az amerikai állampolgárság megszerzése, amihez öt év alatt legalább két és fél évet az Egyesült Államokban kell töltenie, valamint szükség van jövedelemigazolásra, betegbiztosításra és bejelentett lakcímre is - derül ki a Story magazin legújabb számából. Ez utóbbival kapcsolatban szerencséje van, ugyanis egy régi barátjuk háza épp üresen áll, ami kapóra jön az üzletasszonynak. A ház pontos címéről ugyan nincs információ, de ennek kapcsán utánanéztünk, hogy ha valóban bérelni fogja a lakást, mennyiért teheti meg Los Angeles különböző részein, illetve jobban jár-e így, mint ha saját lakást vásárolna.
Los Angeles lakásárai az Egyesült Államokon belül is a drágább kategóriába esnek, köszönhetően a növekvő népességnek és az abból adódó folyamatos keresletnek. A legolcsóbb lakások bérleti díja a városban 1500 dollártól (440 ezer forint) indul havonta, míg a legdrágábbakért akár 10 000 dollárnál (2,9 millió forint) is nagyobb összeget kell kifizetni. A Zillow ingatlanhirdetési...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái