Előfizetői tartalom

Megtorpanás? Ugyan már! Dübörögnek a lakásépítések!

Portfolio
Beindult a lakáspiaci fellendülés Magyarországon, amit a KSH legfrissebb adatai is alátámasztanak. A korábbi évekhez képest 2016-ban jelentősen több építési engedélyt adtak ki, ami a használatba vett lakások számában is látványos növekedést fog eredményezni. A hír kapcsán ingatlanpiaci szakértők mondták el véleményüket az eddigi tapasztalatokról és a jövőben várható kilátásokról.

"Bár a lakásépítések óriási lendületet vettek tavaly, az építőiparon belül az épületek építésének volumene 2016-ban a megelőző három évben tapasztalt növekedés után számottevő csökkenést mutatott" - kommentálta a KSH ma megjelent gyorstájékoztatóját Földi Tibor, a Cordia Zrt. vezérigazgatója. A szakember arra számít, hogy folytatódik az újlakás-árak emelkedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés