Előfizetői tartalom

Egyre fontosabb Magyarország a legnagyobb pénzeszsákoknak

Portfolio
A Brexit, az ingatlanpiac korlátlan optimizmusának esetleges veszélyei és a következő évek kihívásai is szóba kerültek a Portfolio és az RICS közös szervezésében immár hetedik alkalommal megrendezett Valuation konferencián. Az eseményen a piac szakértői gyűltek össze, hogy megvitassák az olyan aktuális ingatlanpiaci folyamatokat mint Budapest egyre nagyobb népszerűsége a nemzetközi befektetők körében vagy a munkaerőpiaccal kapcsolatos jövőben várható kihívások.

Fordult a kockaA konferencia Noah M. Steinberg, az RICS magyarországi elnöke és a WING elnök-vezérigazgatója beszédével indult, aki kiemelte, hogy visszatekintve az elmúlt 12 hónapra azt mondhatjuk, hogy egy nagyon jó évet zárhattunk. Ugyanakkor ha előre tekintünk a következő 12 hónapra sok a bizonytalanság, és nehéz pontosan megmondani, hogy mit hoz a jövő. Beszédében kitért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés