Az egész Margitsziget munkaterület jelenleg
Ingatlan

Az egész Margitsziget munkaterület jelenleg

Portfolio
Jelentős munkálatok zajlanak a Margitszigeten, a beruházás májusban érhet véget, addig pedig az egész sziget "munkaterület" - adta hírül az InfoRádió.
Továbbra is zajlik a margitsziget csatornaberuházása - az InfoRádió beszámolója szerint - ami nehezíti a területen közlekedők dolgát. Egyelőre a földmunkákkal végeztek, májusig már csak az átemelő telepek befejezőmunkálatai, az északi fizetős parkoló bővítése és az atlétikai centrum közműhálózatának szétválasztása fog megtörténni. A munkálatok bár kapcsolódnak a vizes vb-hez is, de jelentős részük fővárosi beruházás, és a 2013-ban elfogadott "Margitsziget fejlesztési terv" részeként valósul meg.

Lakás Konferencia 2017 A Portfolio által szervezett Lakás Konferencia 2017 egyik kiemelt témájaként a hazai lakáspiac és az új építésű lakóparkok előtt álló lehetőségekkel és kihívásokkal foglalkozunk, részletezve az árak, a támogatások, a hitelek, a műszaki fejlődés lehetőségeit és irányait, illetve a szektort komolyan érintő munkaerőpiaci kihívásokat. A Portfolio LAKÁS 2017 kiállítás és vásár kísérőrendezvénye március 24-én kerül megrendezésre.

Így végre megoldódnak a Margitsziget szennyvíz problémái, eddig ugyanis a sziget és létesítményeinek nagy mennyiségű szennyvize tisztítatlanul ömlött a Dunába. A projekt eredményeként kiépülő korszerű csatornarendszer képes lesz összegyűjteni a sziget létesítményeinek szennyvizét, így a margitszigeti létesítmények szennyvize többé nem károsítja a környezetet. A vízelvezetésnek pedig az árvízvédelemben is jelentős szerepe lesz.Az összehangolt kivitelezési munkák révén valósulnak meg a közmű-, burkolat-, és parképítési munkák. A beruházás részét képezi továbbá a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda és a Széchy Tamás Uszoda, a Palatinus Strandfürdő megújulása is.
HUNGARY - NOVEMBER 17:  Hungarian Forint notes of differing denominations (Photo by Balint Porneczi/Bloomberg via Getty Images)
shutterstock_1478504201
Frankfurt Stock Exchange
Boris Johnson
autolipufogoooo
gyar
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
shutterstock_511583062_esztétika és funkció_1500x848