Előfizetői tartalom

Dübörögnek a lakásépítések: indul a hajsza a legjobb otthonokért

Portfolio
A 2016-os év a lakáspiaci fordulat éve volt, és várhatóan idén tovább erősödnek a kedvező tendenciák. Elindult a lakásépítési boom, a bérek emelkedése és az alacsony hitelkamatok miatt pedig egyre többen gondolkodnak lakásvásárláson, nemcsak befektetési célra, hanem saját használatra is. A LAKÁS 2017 kiállítás erre a felfokozott ingatlanpiaci helyzetre ad választ: a rendezvényen új lakások ezrei közül válogathatnak az érdeklődők.

Tavaly mintegy 10 ezer új lakás épült, 31 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A kiadott lakásépítési engedélyek és az új lakások építésére vonatkozó egyszerű bejelentések száma pedig meghaladta a 30 ezret. Az alacsony hitelkamatok, a CSOK és a lakásépítés áfájának csökkentése miatt az ingatlanfejlesztők is egyre optimistábbak. Ezek hatására számos új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés