Előfizetői tartalom

A csúcsmodern, távhővel fűtött házaké a jövő?

Portfolio
Azt ugyan nem mondhatjuk, hogy a jövő otthonai egészen máshogy néznek majd ki, mint a mostaniak, de az biztos, hogy egészen más dolgokat fognak "tudni". A technológia fejlődése a lakások és házak kényelmi szintjét is átalakíthatja. Már most is találkozhatunk okosotthonokkal az új lakások között, de ez még csak a kezdet, hangzott el a Portfolio Lakás Konferencia 2017 keretében. Szintén visszatérhet a távhő reneszánsza, melyet az irodaházak már most is előszerettel használnak fűtésre, de egyre több lakásfejlesztő is elgondolkodik az alkalmazásán.

Lakáshitel piaci trendek, innovációkBeöthy Péter, az MKB Bank Zrt. hálózati igazgatója a lakáshitel piaci trendekről és innovációkról beszélt. A szakember az előadásában kitért a kedvező lakáspiaci trendekre, de kiemelte az országot jellemző különbségeket is. Az adásvételi tranzakciók jelentős része elsősorban a nagyobb városokra és Budapestre koncentrálódik, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés