Előfizetői tartalom

A garázs lehet az új tuti befektetés? - Ötlet azoknak, akiknek van 2-3 milliójuk

Portfolio
A garázsbefeketés az egyik népszerű alternatívája lehet a kiadási célú lakásvásárlásnak illetve más befektetési formáknak is akár. A garázs kiadásával adott esetben magasabb hozamok, 7-7,5 százalék közöttiek is elérhetőek, miközben elég csak pár millió forintot befektetni, szemben a 10-20 millió közé tehető lakásvásárláshoz szükséges összeggel. A kockázatok is kisebbek lehetnek a lakásbefektetéshez képest, viszont ehhez nagyon körültekintően kell dönteni arról, hogy hol vásárolunk garázst, szinte teljes egészében a lokáción múlik ugyanis az üzlet sikere.

Az elmúlt két év a lakásbefektetések időszaka volt a hazai ingatlanpiacon, a vásárlók között 40 százalékos arányban mozogtak a befektetők. Az érdeklődés nem meglepő, valóban nagyon jó hozamokat lehetett elérni a kiadásra szánt otthonvásárlással. A lakásvásárláshoz azonban viszonylag sok pénzre van szükség, így nem mindenki engedheti meg magának, hogy ilyen típusú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés