Előfizetői tartalom

Az ingatlanbefektetők Budapesten kívül is látják a lehetőségeket

Portfolio
A CA Immo eladta részesedését az Aerozone logisztikai parkban és ezzel lezárta a 2012-ben megkezdett stratégiai kivonulását a logisztikai piacról. Az ingatlanbefektető nagyságrendileg összesen 500.000 négyzetméter logisztikai területtől vált meg az elmúlt években, Lengyelországban, Romániában, Németországban és Magyarországon.

A legutolsó logisztikai ingatlan a portfólióban a 65.000 négyzetméteres Aerozone volt, melyet a közelmúltban adtak el az M7 CEREF I alapnak. A felek megállapodásának értelmében, nem hozzák nyilvánosságra a tranzakció értékét. A deal során az eladót a CHSH jogi iroda képviselte. Az alap tavaly év végén lépett be a közép-európai piacra, a CIB Csoporthoz tartozó Recovery...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés