Előfizetői tartalom

Soha nem látott magasságban a lakásárak!

Portfolio
Tovább élénkült a lakáspiac 2016. IV. negyedévében, így eddig soha nem látott magasságokba emelkedtek az árak. A KSH oldalán elérhető előzetes számok szerint tavaly az utolsó negyedévben a használt lakások esetében a tiszta árváltozás 1,5 százalékos volt, míg az újépítésű lakások esetében 2,5 százalékos drágulásra került sor. Ezzel együtt a tavalyi évben a használt ingatlanokat közel 10 százalékos, míg az új lakások piacát közel 9 százalékos drágulás jellemezte.

Hitelezés 2017 A lakáshitelezés is fontos téma lesz a Portfolio Hitelezés 2017 konferenciáján! Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés A KSH oldalán már elérhetőek az előzetes számok a lakásárak alakulásával kapcsolatban, bár a hivatalos közleményre még várni kell. Ennek értelmében tovább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés