Előfizetői tartalom

Másfél milliárddal drágább lesz, maradhat?

Portfolio
10,67 milliárd forinttal a volt MTESZ-székházat lebontó Market Építő Zrt. tette a legjobb ajánlatot a Kossuth téri irodaház építésére. Az Országgyűlés Hivatala új irodaházának építésére korábban 9 milliárdos keretösszeget határoztak meg, a mostani magasabb ajánlat szerződésének megkötéséhez így még a kormány döntése szükséges - olvasható az InfoRádió oldalán.

A Kossuth Lajos tér 6-8. szám alatt, a volt MTESZ-székház helyére épül fel az Országgyűlés hivatali szervezetének elhelyezésére szolgáló új irodaház. A kivitelezésre a Steindl Imre Program Nonprofit Zrt. három vállalkozástól kért fel ajánlatot, amelyek közül a legalacsonyabb ajánlat a Market Építő Zrt.-től érkezett, de ez is több mint másfél milliárd forinttal meghaladja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés