Előfizetői tartalom

Szombattól pótlóbuszok jönnek a 4-6-os villamos vonalán

Portfolio
2017. április 8-tól (szombattól) két és fél hétig, április 25-ig (keddig) a 4-es és a 6-os villamos pályafelújítási munkák miatt két szakaszon, megosztva közlekedik: a Széll Kálmán tértől a Wesselényi utcáig, Dél-Budáról pedig a 32-esek tere megállóhelyig. A Wesselényi utca és a Corvin-negyed M között mindvégig pótlóbusz viszi az utasokat - közölte a BKK.

A pótlóbuszok közlekedése azonban a villamospótlás ideje alatt kis mértékben többször is változik attól függően, hogy éppen mely munkaterületen dolgoznak. A villamospótlás ideje alatt éjszakánként a teljes nagykörúti vonalon pótlóbusz jár. A Nagykörúton a Dob utca és a Pál utca között mindkét irányban buszsávot alakítanak ki, a pótlóbusz megállóinak környékén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés