Előfizetői tartalom

Milliókat is spórolhatsz, ha odafigyelsz lakásvásárláskor

Portfolio
Az idei évről már most elmondható, hogy az új lakások éve lesz Budapesten. A főváros szinte mindegyik kerületében tömegével jelentik be a fejlesztők új projektek indítását és a városban járva saját szemmel is tapasztalhatjuk, hogy egyre több helyen kezdődnek új építkezések. A lakások közti összehasonlítás azonban kihívás elé állítja a leendő vásárlókat, ahogy azt sem egyszerű megállapítani, hogy hol mennyi lakás közül válogathatunk. Ennek érdekében a Portfolio Ingatlan által összeállított adatbázis lehetővé teszi a projektek közti gyors és egyszerű keresést, hogy minél könnyebben megtalálhassuk leendő otthonunkat.
A lakásfejlesztés nem csak az új otthonukat keresők életére van hatással, hanem a kapcsolódó tevékenységek, mint a banki hitelezés, vagy az építőipari cégek helyzete és munkahelyteremtő képessége közvetetten az egész gazdaságot befolyásolja. Egyetlen nagyobb beruházás ugyanis már önmagában milliárdos tételt jelent, a teljes fejlesztési állomány összegzésével pedig...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái