Előfizetői tartalom

Soha ilyen alacsony számokat nem láttunk Budapesten

Portfolio
Tovább csökkent az üresedés a hazai irodapiacon, annak ellenére, hogy az első negyedévben a bruttó bérbeadás jelentősen alacsonyabb volt, mint a megelőző időszakokban. Ez részben a megújítások esetében tapasztalható visszaesésnek volt köszönhető, ugyanakkor a nettó bérbeadás aránya növekedett. A legnépszerűbb helyszínnek továbbra is a Váci út számít, ahol a szerződések 20 százaléka köttetett - derül ki a BRF legfrissebb jelentéséből.

Bővült az irodaállományA BRF egy új irodaépület átadását regisztrálta 2017 első negyedéve során, az SAP új épületszárny fejlesztése készült el Észak-Budán a Graphisoft Parkban, 5500 m2-rel növelve az irodaállomány méretét. A teljes budapesti modern irodaállomány jelenleg 3 346 735 m2-t tesz ki, melyen belül 2 682 155 m2 "A" és "B" kategóriás modern spekulatív irodaterület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés