Előfizetői tartalom

3300 milliárd forintot oszt ki Orbán a városoknak

Portfolio
Már 3300 milliárd forintnyi forrásnál jár a Modern Városok Program keretében rögzített fejlesztések összege, melynek 4-6 százaléka jut közvetlenül smart city megoldásokra- mondta el Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszter-helyettese a Portfolio Smart City 2017 konferenciáján. A különböző városok esetében azonban más és mást jelenthet az okossá válás.

Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszter-helyettese, parlamenti államtitkár a SMART Városfejlesztésekről beszélt elődadásában.Az előadásban elhangzott, hogy a SMART city fogalom mindenhol mást jelent, bár a kormány kialakít egy álláspontot ezzel kapcsolatban, alapvetően a feladata egy keretjogszabály létrehozása, amely tartalmazza, hogy egy város hogyan vállhat okos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés