A hely, ahol az ágyad után a legtöbb időt töltöd
Ingatlan

A hely, ahol az ágyad után a legtöbb időt töltöd

Portfolio
Aktív éveinek nagyjából egynegyedét tölti az irodában egy átlagos munkavállaló, így az irodai környezet jellege, hangulata, minősége legalább annyira fontos, mint az otthoni környezet. A kollégákkal való kapcsolaton és az iroda belső kialakításán, megfelelő bútorzatán túl az olyan elsőre apróságnak tűnő részletek, mint a természetes fény bevilágítása vagy a megfelelő mennyiségű zöld felület is nagyban meghatározza az irodai hangulatot. Ebből kiindulva a Portfolio Ingatlannál az idei májust az irodáknak szenteljük, melynek során az irodapiacot nem csak gazdasági és ingatlanpiaci, hanem emberi oldaláról is igyekszünk majd körüljárni.
A tematikus hónap keretében az irodapiac minden szegletét megvizsgáljuk, legyen az fejlesztés, bérbeadás, üzemeltetés, energiahatékonyság, tanácsadás vagy marketing. A legfőbb témák között szerepelnek majd a várható fejlesztések, az "A" és "B" kategóriák közti különbségek, az irodai élet íratlan szabályai, a zöld iroda, a lakásiroda, a co-working iroda, valamint az irodai beltér dizájnja. Ezen belül az irodabútorokat, az energetikát - hűtést, fűtést - és a különböző minősítési rendszereket is megvizsgáljuk. Végül szóba kerülnek majd a szolgáltató szektor (SSC) irodái, és a főváros egyes alpiacai, melynek során a leghitelesebb szakértőket is megkérdezzük a piac várható alakulásáról.

A hely, ahol az ágyad után a legtöbb időt töltöd
A szektor fontosságát mutatja, hogy mostanra a hazai ingatlanpiacon belül az irodapiac is végérvényesen maga mögött tudhatja a válságot. Tömegével indulnak be a fejlesztések, a bérlők újra növelik területeiket, az üzemeltetők lesik az újabb lehetőségeket, a befektetők pedig alig várják, hogy újabb jól jövedelmező termékekbe invesztálhassanak. Hogy a mostani ciklusban kik lesznek a legsikeresebbek, kik kötik a legtöbb és legjobb üzleteket, mire kell figyelni a piac különböző szereplőiként életbevágó kérdés lehet. Az új korszak új típusú kihívásokat hoz, amikre minél gyorsabb és minél hatékonyabb választ kell találnia minden egyes szereplőnek, ha ott akar maradni vagy fel akar zárkózni a legjobbak közé.

A Portfolio Ingatlan tehát egy átfogó, minden alpiacot, részpiacot és szakmai területet érintő "Iroda-hónappal" készül a májusra, melyhez az online tartalom mellett a május végén megjelenő Portfolio Ingatlanmagazin legfrissebb száma is hozzájárul. Ebben összegyűjtjük a legnagyobb, már-már komplett városrészként is értelmezhető tervezett vagy megvalósult fejlesztéseket, beszélünk a régebben épült irodaházak lehetséges újrapozicionálásáról, megnézzük az egyes zöld minősítések kritériumait, kitekintünk a kiskereskedelmi ingatlanok piacára, valamint az olyan alternatív befektetési lehetőségekre, amilyen például a magánkollégium. Végül nem maradhat el az irodapiac aktuális helyzetének részletes áttekintése sem.

Az ingatlanmagazin mellett pedig a május 23-án megrendezésre kerülő "FM & Office 2017 - Fókuszban az iroda" konferencián az érdeklődőknek személyesen is lehetőségük lesz a kapcsolatépítésre és a szakmai konzultációra. Töltsd velünk te is a májust, és ismerd meg az ingatlanpiac egyik legfontosabb részpiacának titkait!

Új építésű lakás vásárlását tervezed? Kíváncsi vagy a legújabb lakóparkokra? Találd meg nálunk az otthonodat, nézelődj a Portfolio új Ingatlan Adatbázisában!

A cikk a saját termék népszerűsítését szolgálja.
nyse tőzsde usa részvény
koronavírus
koronavírus vírus labor
koronavírus coronavirus virus
bkv_busz
hodorkovszkij
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Esti szeminárium
Ne engedd, hogy az infláció megegye megtakarításod! Ismerd meg, a tőzsdei befektetés erejét.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Vágóhíd-terv - Chapman_Taylor