Előfizetői tartalom

Igazán szerencsés vagy, ha ezekben az irodákban dolgozol

Portfolio
Budapest számos pontján találhatóak különleges, valamilyen védendő értéket tartalmazó épületek, amelyeket éppen ezért műemlékké nyilvánítottak.A védelem egyfelől védi az épületeket, másrészt viszont kevés fejlesztő vág bele egy ilyen épület felújításába a korlátozások miatt, ezért sok meglehetősen rossz állapotban van. Akad azonban több példa is a sikeres hasznosításra, több impozáns műemlék iroda is elkészült az elmúlt években. A képeik alapján igazán gyönyörű környezetet biztosítanak az ott dolgozóknak.

Számos új irodaház épül jelenleg Budapesten, de nem csak új házak felhúzása nyújt arra lehetőséget, hogy igényes irodák jöjjenek létre. A régi műemlék épületek felújításával igazán impozáns környezetet lehet kialakítani. Erre számos példát találunk a fővárosban. Egy régi épület újjá varázsolása azonban nem olcsó, jellemezően drágább, mint egy zöldmezős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés