Előfizetői tartalom

Van pár tuti tippünk arra, hogy hol vegyél lakást

Portfolio
Minél hosszabb távra veszünk lakást, annál fontosabb tényező, hogy milyen környéken tesszük azt meg. A lokáció helyes megválasztásával ugyanis, akár jelentős hozamra is szert tehetünk, a lakásunk értéke ugyanis a piaci átlaghoz képest jobban emelkedhet. Budapesten például a belvárosban, vagy a XIII. , IX, és VIII. kerület egyes részein található ingatlanok jelentősen felértékelődtek a város más pontjaihoz képest a Zillowsztorik mellékleteként megjelent Lakáspiaci Mozaik szerint.

Ha lakást vásárolunk, egyben befektetési döntést is hozunk. Még akkor is így van ez, ha saját magunk fogunk benne lakni. Egy befektetésnél pedig elvileg jól át kellene gondolni, hogy hogyan alakul majd a hosszú távú értéke, vagyis a lakásvásárlás előtt körül kellene járnunk, hogy milyen árváltozásokra számítunk a jövőben. De nem pusztán a lakásárak alakulása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés