Előfizetői tartalom

Mit akar a "Z" generáció?

Portfolio
A jövőben egyre inkább megváltoznak az irodákkal kapcsolatos követelmények, a most épülő irodaházaknál már ezt a trendet is figyelembe kell venni. A fókuszba a dolgozók kerülnek, a cégek irodadöntéseinél a vezérigazgató mellett a HR szakember áll. Az irodaházakat a "Z" generációra kell szabni - hangzott el a Portfolio FM & Office 2017 konferenciáján.

Az irodafejlesztői kerekasztal résztvevői a csőben lévő budapesti több százezer négyzetmétert kitevő irodafejlesztésekről beszélgettek. Király Zoltán, a TIBA Építész Stúdió építésze, vezető-tervezője elmondta, hogy a mostani fejlesztési hullám beruházói igényeivel kapcsolatban jelentős tapasztalattal rendelkeznek, spekulatív és built suit rendszerben épülő irodaházak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés