Előfizetői tartalom

Jöhet a szellemirodák korszaka?

Portfolio
A jövőben több mint 700 ezer négyzetméternyi iroda kerülhet átadásra Budapesten, ami azt is jelenti, hogy a meglévő állomány szinte negyedével bővülhet. Ezért nagy kérdés, hogy a már korábban felhúzott, 5-10 éves épületek mennyire tudják majd felvenni a versenyt a jelentős tömegben piacra kerülő újakkal. Mint a Portfolio FM Office 2017 konferenciáján elhangzott, erre nincs is feltétlenül szükség. Minden háznak egyéni stratégiát kell követnie, választhatja a teljes megújulást a versenyhátrány csökkentésére, de azt is, hogy inkább egy alacsonyabb kategóriaosztályban folytatja.

A szakemberek a konferencia harmadik panelbeszélgetésén arról beszélgettek, hogy a meglévő irodaházaknak milyen esélyei vannak az újakkal szemben a bérlőkért folytatott küzdelemben. A beszélgetés résztvevői megállapították, hogy jelenleg az irodapiacon szinte alig lehet üres helyet találni, különösen a nagyobb területet keresők lehetnek bajban, a piac lényegében elérte...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái