FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Nagy változások várnak a Budapesten dolgozókra

Portfolio
Számos nagyszabású irodafejlesztés folyik jelenleg a fővárosban, a kivitelezés során pedig egyre több figyelem összpontosul a megváltozott bérlő igények kielégítésére. Milyen folyamatok alakítják 2017-ben a budapesti irodapiacot? Milyen hatással lehet a főbb irodapiaci mutatókra a felfokozott fejlesztési aktivitás? Ezeket a kérdéseket tettük fel a Budapest látképét formáló ingatlanfejlesztőknek.

HB ReavisAnnak ellenére, hogy intenzív bérlői érdeklődéssel találkozunk nap mint nap, a bérlők - az új irodaházak hiánya miatt - gyakran elhalasztják döntéseiket, abban a reményben, hogy az elkövetkező évek során jobb lehetőségeket fog biztosítani számukra a budapesti irodapiac. Az erős keresletre reagálva a fejlesztők aktívak, amit számos új projekt indulása is bizonyít....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés