Előfizetői tartalom

Lesz vagy nem lesz ingatlanpiaci válság?

Portfolio
A piac már nem ugyanaz, mint a válság előtt volt, a szereplők sokkal megfontoltabbak, okosabbak, kevesebb a könnyű pénz, ami mind hozzájárul ahhoz, hogy a következő években nem kell egy ismételt ingatlanpiaci válságtól tartani, Robert Sulentic, a CBRE Group vezérigazgatója szerint. Ráadásul a gazdaság is lassú növekedést mutat, ami megakadályozza, hogy ismét túlzott mértékben árasszák el fejlesztések a piacot - íjra a Los Angeles Times.

Bár az Európai Központi Bank a lakáspiacokat nézve, már több országra is figyelmeztetést adott ki azok erőteljes kitettségének köszönhetően, a kereskedelmi ingatlanok piacán úgy tűnik kevésbé látszanak a fordulat jelei, sőt a következő pár évben nem valószűnő egy újabb összeomlás- legalábbis Robert Sulentic, a CBRE Group vezérigazgatója szerint. A szakember nem kis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés