Előfizetői tartalom

Brüsszel megállítaná a kamionosok kizsákmányolását

Portfolio
A napokban új hosszú távú mobilitási stratégiát fogadott el az Európai Bizottság, mely jelentős változásokat hozhat a közlekedési szektorban 2025-ig. Az első körben a közúti fuvarozás kérdésköre kerül napirendre, több olyan jogalkotási kezdeményezés is készült, mely a szegényebb országokból érkező munkásoknak hivatott igazságosabb munkafeltételeket biztosítani.

Az "Európa mozgásban" egy széles körű kezdeményezéscsomag, amelynek célja javítani a forgalom biztonságát, támogatni a méltányosabb úthasználati díjakat, csökkenteni a szén-dioxid kibocsátást, a légszennyezést és a közlekedési dugókat, mérsékelni a vállalkozásokat terhelő bürokráciát, harcolni az illegális foglalkoztatás ellen, valamint megfelelő körülményeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés