Előfizetői tartalom

Az összes ágazatot lehagyta tavaly a hazai ingatlanpiac

Portfolio
A 10 és 40 millió euró érték közötti tranzakciók domináltak tavaly a hazai befektetési piacon, míg 100 millió euró feletti tranzakciókra csak elvétve volt példa. A gazdasági ágazatok közül ki kell emelni az ingatlan-szolgáltatásokat, ahol egy év alatt 56 százalékos bővülés volt mérhető, megelőzve ezzel a gazdaság összes ágazatát - ismertette - több mint ezer tranzakció alapján - a DLA Piper nemzetközi ügyvédi iroda a hazai ingatlanpiac elmúlt egy évének legfontosabb eredményeit.

2016 első negyedéve és 2017 első negyedéve között 56,4 százalékos bővülés ment végbe a hazai ingatlan-szolgáltatások ágazatában, amivel az összes többi ágazatot maga mögé tudta utasítani. Az ingatlanbefektetéseken belül az irodapiaci tranzakciók domináltak 65 százalékkal, míg a zöld- és barnamezős fejlesztések együtt 17 százalékot tettek ki.A vasárnapi zárva tartás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés