Előfizetői tartalom

A ház, amely minden Budán dolgozó álma lehet (x)

Portfolio
Bel-Buda viszonylag kevés lehetőséget tartogat a modern irodaházat kereső bérlők számára, ezt a hiányt igyekszik pótolni a Hill Side Irodaház, mely a MOM Park szomszédságában épül. A közel 22 ezer négyzetméteres komplexum várhatóan 2018 augusztusában kerül átadásra, de már most is jó elő-bérbeadottsági aránnyal rendelkezik.

A Buda központi részén irodát kereső cégek komoly gondban lehetnek, különösen, ha modern, minden igényt kielégítő irodaházba költöznének, hiszen az ilyen fejlesztésekre alkalmas telkek száma limitált. Az átlagos telekméret Bel-Budán jóval kisebb, mintsem, hogy azokra önmagában több ezer négyzetméteres szintterületű irodaházakat lehessen fejleszteni, míg több szomszédos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés