Előfizetői tartalom

Több magyar város is az európai élmezőnyben

Portfolio
Négy magyar település is bekerült a 168 európai "kulturális és kreatív város" közé, Budapest több kategóriában is az első ötben végzett. A résztvevő városokban a kulturális életet, a kreatív gazdaságot és a lehetőségeket teremtő környezetet pontozták és hasonlították össze 29 mutató alapján - szerepel az Európai Bizottság tájékoztatójában.

Kulturális és Kreatív Városok Figyelője 30 európai ország 168 városának kulturális teljesítményét hasonlította össze, amelynek részletes eredményei egy interaktív online eszközön tekinthetőek meg. A kezdeményezés célja, hogy három fő index alapján feltérképezzék a kulturális és kreatív tőkét az európai városokban. Az első index a kulturális élet, amelynél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés