Előfizetői tartalom

Elképesztő árakon vesznek egyesek lakásokat

Portfolio
Nem meglepő módon, több mint százszoros árkülönbség van egy budapesti luxusingatlan és egy vidéki 20 négyzetméteres családi ház között. A legdrágább, 100 millió forint feletti ingatlanok mind Budapesten és Pest megyében keltek el, a listavezető egy 400 milliós villa, ezzel szemben a másik véglet egy borsodi vályogház, amely telekkel együtt csupán 650 ezer forintért cserélt tulajdonost - derül ki az Otthon Centrum közleményéből.

A legdrágábbakAz év első hat hónapjában értékesített használt társasházi lakások közül a fajlagos ár alapján a legdrágább ingatlanok közül kettőt a belvárosi "Banknegyedben", egyet pedig az Andrássy úton adtak el, a legmagasabb fajlagos áron eladott pedig a belváros déli részén található. A legdrágább ingatlan négyzetméterára 1,5 millió forint volt, ez a lakás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés