FONTOS Fokozódik a feszültség a Spitzbergák körül: szinte ismeretlen térségben csaphat össze a NATO az oroszokkal
 
Előfizetői tartalom

Olcsón vennél lakást? - Ezek a főváros legjobb ajánlatai

Portfolio
Budapesten a következő 2 évben több tucat lakóparkot adnak át, amelyekben több ezer új építésű lakást kínálnak megvételre. Természetesen a kisebb alapterületű lakásoknak az árai is kedvezőbbek, már 15 millió forinttól van lehetőség új lakások vásárlására a belvárostól távolabb eső területeken. Az egy négyzetméterre jutó árak nagyon eltérőek az egyes kerületekben, de az új, kisebb alapterületű lakások kategóriájában, már 500 ezer Ft/m2 áron, vagy akár ez alatt is, kínálnak lakásokat a most épülő lakóparkokban - a Portfolio Ingatlan Adatbázisban szereplő adatok alapján.

Budapesten a népszerűbb kerületeket nézve több lakás áll építés vagy tervezés alatt. Az utóbbi időben a fejlesztők egyik kedvence a XIII. kerület, ahol csak az idén 1500 lakást adhatnak át, de összesen már most 3000-4000 lakás építése van kilátásban. A XI. kerületben idén közel 700 lakást adhatnak át, de néhány éven belül ezek száma akár az 5 ezret is meghaladhatja....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái