Előfizetői tartalom

Lezárásokra kell számítani a Petőfi hídnál

Portfolio
Felújítják a Műegyetem rakpartot a Bertalan Lajos utca és a Petőfi híd déli lehajtója között, a felújítás 2017. augusztus 10-től várhatóan december 10-ig tart. Lezárják a forgalom elől a Petőfi híd északi le- és felhajtóját, a Műegyetem rakparton pedig irányonként egy-egy sávot zárnak le. A rekonstrukció elkészültével a Műegyetem rakpart e szakaszán a déli irányba két, az északi irányba egy forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, az útpálya mellett kétirányú kerékpárút épül - szerepel a Főpolgármesteri Hivatal közleményében.

Augusztus 10-e és várhatóan december 10-e között felújítják a XI. kerületi Műegyetem rakpart Bertalan Lajos utca és a Petőfi híd déli lehajtója közötti útszakaszt, valamint a híd budai oldali le- és felhajtóit. A rekonstrukció során felújítják a rakpartszakasz teljes útpálya-szerkezetét, és a jövőben déli irányba két, északi irányba egy sávon haladhatnak majd...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái