Előfizetői tartalom

Ellepték az óriásdaruk Budapestet - Mi folyik itt?

Portfolio
Budapesten járva a város számos pontján hatalmas darukkal találkozhatunk, amelyek rohamléptekben zajló fejlesztésekhez köthetőek. Hamarosan irodaházak tömegei nőhetnek ki a semmiből. Különösen a Váci úton lehet majd megdöbbentő a változás, elég csak pár percet a Dózsa György úti metrótól északi irányba sétálni, hogy rögtön három, szinte egymás mellett lévő építkezést lássunk. De a város más pontjain is zajlanak a munkák, a Groupama Arénát például hamarosan a Telekom gigantikus székháza takarja majd el.
Végre elindultak a fejlesztésekA válság után a fejlesztők óvatosan fogtak csak bele a beruházásokba, elsősorban a built-to-suit rendszerben épülő házak voltak a jellemzőek, vagyis már az építkezés kezdetekor meg volt a leendő bérlő és az ő igényeik mentén épültek fel a komplexumok. Ez mutatja, hogy nagy kockázatot senki sem mert vállalni, és hozzá kell tenni, hogy finanszírozást...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái