Előfizetői tartalom

Ősvadonnal bővítik a főváros legnagyobb élményparkját

MTI
A Market Építő Zrt. nyerte a Fővárosi Állat- és Növénykert által a Pannon Park kivitelezésére kiírt nyílt közbeszerzési eljárást. A park, ami a Kárpát-medence múltbéli, évmilliókkal ezelőtti élővilágát igyekszik felidézni, hatalmas fedett csarnokként üzemel majd, és növényekkel, állatokkal, kifutóval és akváriummal várja majd a látogatókat. A tervek szerint 2020-ra készülhet el teljes egészében a beruházás - közölte a városligeti intézmény.

Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványában megjelent közbeszerzési hirdetményre két ajánlattevő jelentkezett, közülük nyerte el a megbízást a Market Építő Zrt. - olvasható az Állatkert közleményében. Az Állatkert tavaly ősszel indította meg a Pannon Park vállalkozási szerződés keretében a kulcsrakész kivitelezésére vonatkozó közbeszerzési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés