Előfizetői tartalom

Novembertől nem jár a 3-as metró

Portfolio
A BKK társadalmi egyeztetésre bocsátja az M3-as metróvonal felújításának első üteme - a metró Újpest és a Lehel tér közötti pótlása - idejére kidolgozott forgalmi rendet bemutató mobilitási tervét. A metrópótlás az északi szakaszon 2017. november elejétől várhatóan egy évig tart, ekkor a szerelvények csak Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekednek. Az északi szakasz felújítása alatt esténként és hétvégéken az M3-as metró helyett annak teljes vonalán pótlóbusszal lehet utazni.

Az Újpest-Központ és a Lehel tér közötti szakaszon várhatóan egy évig nem közlekedik majd az M3-as metró, pótlására a BKK lakótérségekre lebontott, részletes mobilitási tervet dolgozott ki. A térségeként bemutatott tervek jellemzője, hogy a belváros elérése érdekében az utasok igénybe vehetik az Újpest-Központ és a Lehel tér között közlekedő metrópótló autóbuszokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés