Előfizetői tartalom

Lakóparkok tucatjait adják át: mire figyelj, ha lakást veszel?

Portfolio
Az ingatlanpiaci fellendülés továbbra sem lankad, sőt: idén is bőven kitart a tavaly indult lakásfejlesztési hullám. Budapesten a következő 2 évben több tucat lakóparkot adnak át, amelyekben több ezer új építésű lakást kínálnak megvételre. Ez kihagyhatatlan lehetőség azoknak, akik egy ideje vásárláson gondolkodnak, de milyet érdemes venni, és mire figyelj? Ezekre a kérdésekre ad választ az őszi Portfolio LAKÁS 2017 Kiállítás és Vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól.

A cikk megjelenését a LAKÁS 2017 Kiállítás és Vásár támogatta.Év eleje óta azt halljuk a lakáspiaci szakértőktől, hogy a 2017-es év az új lakások éve lesz. A főváros számos pontján láthatunk fejlesztéseket az utcán sétálva, még a kevésbé népszerű kerületekben is tucat számra épülnek a lakások. Ez nagyon kedvező helyzet a lakásvásárlóknak, hiszen folyamatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés