Előfizetői tartalom

Új szereplő jelent meg a hazai ingatlanpiacon

Portfolio
A legnagyobb magyar független ingatlan-tanácsadó, az ESTON International együttműködési megállapodást kötött a londoni székhelyű Savills-szal, mely dinamikusan bővíti kelet-közép európai üzleti hálózatát. A megállapodást azt követően zárták le, hogy a Savills idén januárjában megnyitotta prágai irodáját, illetve júliusban szakmai együttműködésre lépett a romániai Crosspointtal.

Salamon Adorján, az ESTON vezérigazgatója elmondta: "A Savills-szal történő együttműködés számunkra nagyszerű üzleti és szakmai lehetőség, ahol mindkét fél profitálhat a kiterjesztett nemzetközi kapcsolatokból és szaktudásból. A közös munka segítségével hatékonyabban tudjuk kiszolgálni azokat a piaci szereplőket, akik Magyarországon szeretnének ingatlanpiaci befektetést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés