Előfizetői tartalom

Imádnak Budapesten vásárolni az európai befektetők

Portfolio
Budapest is képviseltette magát Európa legnagyobb ingatlanos eseményén, a müncheni Expo Realon. A hazai kereskedelmiingatlan-piaccal foglalkozó beszélgetésen Szeneczey Balázs városfejlesztési főpolgármester-helyettes és Ésik Róbert a HIPA elnöke vett részt a kormányzati és intézményi oldalról, a szakmát pedig Noah M. Steinberg FRICS, az RICS Magyarország elnöke és a WING elnök-vezérigazgatója, Kovács Attila, a Horizon Development egyik tulajdonosa és ügyvezető partnere, és André Zücker a KGAL Investment Management ingatlan ügyvezetője képviselte.

A pozitív hangvételű beszélgetés résztvevői egyetértettek abban, hogy az elmúlt időszakban jelentősen növekedett a befektetői érdeklődés Magyarország iránt és további bővülésre számítanak a befektetési piacon.Noah M. úgy nyilatkozott, hogy a magyar ingatlanpiac nemzetközi megítélése jelenleg rendkívül pozitív, ami alapvetően a Magyarországon zajló és a jövőben...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái