Előfizetői tartalom

Szívesen költöznél? - Mondd el, milyen álmaid otthona!

Portfolio
Sokan vannak, akik számára időszerűvé vált a költözés, esetleg a régi helyett egy új lakásra vágynak vagy akár befektetési céljaik miatt döntenének a lakásvásárlás mellett. 2008 előtt dúskált a piac az új lakásokban, a válság alatt azonban a használt lakások határozták meg a legfőbb kínálatot. Az utóbbi években újra életre kelt az új lakások piaca, sok projekt már el is készült, de sok ezer otthon még jelenleg is építési fázisban van. A kínálat rendkívül sokszínű, éppen ezért szeretnénk kideríteni, hogy a vásárlók vagy az új bérlők vágyaik és lehetőségeik szerint milyen elhelyezkedésű, típusú, árú és felszereltségű lakásba költöznének a legszívesebben. Segítsetek nekünk egy 1 perces kérdőív kitöltésével, amelyből megtudhatjuk majd, hogy milyen lakásra vágyunk. Akár tervezel költözni, akár nem, érdemes kitöltened.

Több ezer új lakás építése zajlik a fővárosban, melyek közül a legtöbb a következő néhány 2-3 évben készülhet el, ezzel folyamatosan növelve a lakásállományt. A közel 15-20 ezer épülő új lakásnak már csupán a 30-35 százaléka maradt eladó, annak ellenére, hogy az exkluzív projektek esetén az átlagos négyzetméterárak már 1 millió forint környékén járnak....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái