Előfizetői tartalom

A metrófelújítás már most eléri a Népligetet és a Nyugatit

Portfolio
2017. október 15-től (vasárnaptól) az M3-as metróvonal északi szakaszán novemberben kezdődő felújítás előkészítési munkái miatt, a metrópótló buszok haladásának biztosítása érdekében két fontos változás lép életbe a közúti forgalmi rendben. A Nyugati téren megszűnik a Bajcsy-Zsilinszky útról a Nagykörútra, illetve a Nagykörútról a Bajcsy-Zsilinszky útra történő balra kanyarodási lehetőség, az Üllői úton a Népligetnél pedig új jelzőlámpás csomópontot építenek ki. Vasárnap a kisebb forgalmú reggeli órákban, a metró üzemkezdetétől körülbelül 8 óráig az M3-as metró nem közlekedik, helyette pótlóbusz viszi az utasokat a teljes metróvonalon - közölte a BKK.

A metrópótló buszok útvonalának két pontján, a Nyugati téren és az Üllői úton október 15-től (vasárnaptól) a buszok haladását segítő ideiglenes forgalmi rendet vezetnek be, amely a metróvonal északi szakasza felújításának teljes ideje alatt, várhatóan egy évig érvényben marad: A Nyugati téren a metrópótló autóbuszok nem a felüljárón, hanem azzal párhuzamosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés