Előfizetői tartalom

Brutális pénzekkel vadásznak az ingatlanjainkra

Portfolio
Egyre inkább szűkül a megtakarítók lehetősége a kevésbé kockázatos, mégis pár százalékos hozamot ígérő befektetések piacán. A hozam nélküli bankbetétek helyett, népszerűbbé váltak az ingatlanbefektetések, különös tekintettel az ingatlanalapok által kínált lehetőségekre, amik már egy kisebb összeg befektetésével is elérhetőek. Csak úgy ömlik a pénz az ilyen ingatlanokkal foglalkozó alapokba, amit a vagyonállományuk növekedése is igazol. A hozamtermelő képesség fenntartásához folyamatosan új vásárlásokra van szükség, így egymás elől kapkodják el a legjobb áron kínált irodaházakat, ipari létesítményeket, kiskereskedelmi egységeket vagy akár a lakóingatlanok.

Az alacsony hozamkörnyezet egyre inkább arra sarkallja a megtakarítókat, hogy a bankbetétek felől a magasabb hozamot biztosító befektetések irányába mozduljanak. Ennek egyik módja az ingatlanba történő befektetés, vagyis lehet szó közvetlen ingatlanvásárlásról, vagy akár kisebb összeggel is elérhető ingatlanalapokon keresztüli hozamszerzésről. Egyre élénkebb az érdeklődés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés