Előfizetői tartalom

Budapesten nyit új irodát egy nemzetközi ingatlancég

Portfolio
A Cushman & Wakefield Budapestet választotta Portfolio Services Center (PSC) részlegének új helyszínéül. A divízió új helyre, a Stúdium Irodaházba költözött át 2017 októberében. Az új iroda Budapest IX. kerületében, a Czuczor utca 2-10. szám alatt, a Corvinus Egyetem szomszédságában található. Az új részleg vezetésére Byron Tudort nevezték ki, aki a Goldman Sachs International vállalat Corporate Services és Real Estate divíziójáról érkezett.

A cég 1300 négyzetméteres budapesti PSC irodája az EMEA régió Global Occupier Services (GOS) részlegének egysége, mely az ügyfelek portfólió-stratégiájának kialakításában közreműködik, és napi management szolgáltatást is nyújt. Az új iroda első üteme 150 főt foglalkoztat majd, ők stratégiai tanácsadással, integrált létesítmény üzemeltetéssel, projekt- és ingatlanfejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés