Véget érhet a hagyományos ingatlanközvetítés?
Ingatlan

Véget érhet a hagyományos ingatlanközvetítés?

Portfolio
A napokban a Duna House hálózat megnyitotta weboldalát a magánszemély hirdetők számára, így a jövőben a hálózat kínálata mellett teljes értékű ingatlanhirdetési portállá válik. Elsőre úgy tűnhet, mintha konkurenciát csinált volna magának az ingatlanközvetítő, de a cég szerint egészen másról van szó - szerepel a Duna House közleményében.
A mai világban majdnem minden ingatlan eladási folyamat az interneten kezdődik. Ez annak ellenére is így van, hogy az értékesítési folyamat során az ügyfelek többsége végül ingatlanoshoz fordul segítségért és megbízást köt ingatlana eladására. A kevésbé tapasztalt "első eladók" zsigeri gondolata, hogy az internet segítségével egyedül eladják ingatlanukat. A folyamat későbbi fázisában, jellemzően 2-8 hét múlva, ha azt látják, hogy eredménytelen az addigi tevékenységük és nem sikerült eladni az ingatlant, hajlamosabbak egy ingatlanos segítségét kérni. Bár az utóbbi években növekedés tapasztalható az egyből ingatlanoshoz forduló ügyfelek számában, ennek oka az olyan tulajdonosok, akik már nem először adnak el ingatlant - de ők még mindig kisebbségben vannak.

A Duna House most megnyitotta weboldalát a magánhirdetők előtt is, ezzel szeretné kiszolgálni ügyfeleit a teljes értékesítési folyamat során és mivel általánosságban időben elválik a hirdetési időszak az "ingatlanos" időszaktól, nem tart attól, hogy a két szolgáltatás konkurenciát jelentene egymásnak. A többletbevétel mellett kimondott célja a hálózatnak, hogy a duplikáció mentes hirdetési portfolió növekedésen keresztül tudja erősíteni az online jelenlétét és még több ügyfelet érjen el weboldalán keresztül.Véget érhet a hagyományos ingatlanközvetítés?
bkv0223
brexit0923
ensz0923.jpg
szerbia0923
villam0609
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
shutterstock_733621417