Előfizetői tartalom

A régi panelből új lakásba költöznél? - Így még nyerhetsz is rajta

Portfolio
Nemcsak a belső kerületekben van lehetőség lakásvásárlásra. Vannak a belvárostól távolabb eső részek is, amelyek pénzügyi szempontból kedvezőbb lehetőségeket nyújtanak, mégis keveset hallani róluk. Ezek közé tartozik például a X. kerület, ahol akár 30 millió forintért is lehet egy új többszobás társasházi lakást kapni. Egy nagyobb család esetében ezek a lakások kifejezetten jó lehetőséget nyújtanak, az új lakásokra felvehető otthonteremtési kedvezménnyel és egy meglévő használt panellakás eladásával akár még több pénz is maradhat a családi kasszában, a vadiúj lakás megvásárlása után.

Property Investment Forum 2017 Érdekel, hogy hogyan változhatnak az építőipari árak? Szeretnéd tudni, hogy mit jelenthet mindez az iroda, vagy a lakáspiacon? Gyere el november 21-én a Portfolio által szervezett Property Investment Forum 2017-re. Információ és jelentkezés A budapesti pörgő lakáspiacon sokszor...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái