Előfizetői tartalom

A jövő irodaházai: több százezer négyzetméter és elektromos töltőállomások

Portfolio
Továbbra is erős a bérlői kereslet a budapesti irodapiacon, a következő években több száz ezer négyzetméterrel nőhet az állomány, ami a bérleti díjak növekedésére is negatív hatással lehet. A november 21-én megrendezett Portfolio Property Investment Forum panelbeszélgetésének részvevői az irodapiac alakulásáról, míg a meghívott előadók jövőben várható új kihívásokról és a piaci szereplők közötti tranzakciók során felmerülő kockázatok csökkentéséről beszéltek.

Dr. Kenyeres László a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda munkatársa a kereskedelmi ingatlanok energiaszolgáltatásairól tartott előadást. Az irodaházakban nem csupán a bérleti díjak és az üzemeltetési költségek jelentenek számottevő kiadást a bérlők számára, figyelembe kell venni a közüzemi kiadásokat is. A villamos energia esetében a bérlőnek számolnia kell azzal is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés